O Nas

O Nas

Wyjątkowe miejsce najlepszej Kuchni Polskiej w Lublinie !

POLSKI OBIAD - LUBLIN - CATERING

Oferowana przez Nas żywność, jest pod ścisłym nadzorem SANEPID. Wdrożyliśmy zasady dobrej praktyki higienicznej (GHP – Good Hygiene Practice), zasady dobrej praktyki produkcyjnej (GMP – Good Manufacturing Practice) oraz analizę zagrożeń i krytyczne punkty kontroli (HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point) – jednym słowem – system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Ciągłe podnoszenie kwalifikacji personelu oraz standardów gastronomicznych produkcji motywuje Nas do starania się o certyfikację  ISO 22000!

Personel zakładu to osoby z wieloletnim doświadczeniem z różnego zakresu gastronomii. Niektórzy specjalizują się w kuchni dietetycznej, inni w tradycyjnej polskiej. Daje Nam to przewagę połączenia tego co smaczne z tym co zdrowe.

Każdy etap produkcji przechodzi kontrolę zanim produkt zostanie finalnie nazwany „daniem”. Wieloetapowe kontrole jakości pozwalają Nam uniknąć jakichkolwiek błędów. Aspekty sanitarne są niewątpliwie największym atutem Naszego zakładu na równi z jakością oferowanych produktów.

Surowiec z którego składają się dania, jest ściśle i na bieżąco monitorowany. Codziennie rano odbywa się dostawa od sprawdzonego i certyfikowanego dostawcy. Daje Nam to 100% pewność świeżości dań, które wychodzą z zakładu.


BADANIA LABORATORYJNE GWARANTUJĄ 100% WYSOKIEJ JAKOŚCI POSIŁKI !


POLSKI OBIAD - LUBLIN - CATERING

Nie dodajemy i nie używamy sztucznych konserwantów, barwników, spulchniaczy czy polepszaczy smaku. Używamy wyłącznie naturalnych przypraw oraz świeżych surowców od certyfikowanych dostawców.

Produkcja potraw odbywa się tego samego dnia, co dostawa lub odbiór przez Klienta. Nie gotujemy „na zapas” – produkcja odbywa się na bieżąco. Przed złożeniem zamówienia on-line w szczegółności w ostatniej godzinie pracy lokalu wskazany wcześniejszy kontakt telefoniczny w celu omówienia dostępności dań.

Nad gwarancją 100% świeżości oraz bezpieczeństwa oferowanych dań czuwa system hermetycznego oraz próżniowego pakowania surowców, półproduktów oraz gotowych produktów. Zostały również wdrożone wszelkie zasady i standardy wymagane przez SANEPID.


icon

4.89/5

Ocena Klientów

Piotr Halida Właściciel Zakładu - Polski Obiad Kuchnia Tradycyjna Prezes Zarządu Supramex Sp. z o.o.

Polski Obiad - POZWOLENIA

Od samego początku działamy zgodnie z prawem, zgodnie ze standardami SANEPID-u, zgodnie z ochroną środowiska oraz zgodnie z ogólnie przyjętymi dobrymi praktykami konsumenckimi i handlowymi. Poniższy zarys jest podstawą, natomiast na miejscu udostępniamy kompletną dokumentację dla osób zainteresowanych współpracą B2B.

PLAN HACCP + GHP + GMP

WYKAZ ALERGENÓW

ODBIÓR ODPADÓW

WPIS DO REJESTRU ZAKŁADÓW

BADANIE WODY